Диявол на Землі: Путін тричі відмовив Папі Римському, від звірств не відмовиться

Схоже, що з Путіним вже нема про що домовлятися. Він вирішив остаточно занурити весь світ в одну загальну і страшну війну

Російський президент-агресор Путин три рази відмовив Папі Римському в його проханнях про те, щоб російські каральні війська випустили з Маріуполя мирних громадян через гуманітарні коридори.

Як повідомляє НВ, про це пише італійська газета IL Messaggero.

За інформацією видання, Путін ні в кому разі не збирається давати наказ своїм карателям, щоб ті хоч на кілька днів заспокоїлися і дали можливість мирним громадянам покинути територію того пекла, яке війська РФ влаштували в Маріуполі.

Зазначається, що обговорювалася навіть ідея евакуації людей на кораблі під прапором Ватикану.

Але всі три рази прохання тата було відхилено, стверджує видання.

“За ці шістдесят днів конфлікту Папа Франциск тричі намагався застосувати свою моральну владу над Кремлем, намагаючись допомогти створити гуманітарний коридор у Маріуполі. Але Росія тричі давала зрозуміти Ватикану, що не гарантує ніяку безпеку”, — йдеться в повідомленні.

Переговори проходили шляхом прямих повідомлень до Москви по дипломатичних каналах, а також через православний Патріархат.

“Для Ватикану, безумовно, це чергове розчарування, оскільки Папа до останнього сподівався, що зможе гарантувати шлях втечі мирним жителям, виснаженим протягом двох місяців війни”, — пише італійське видання.

Читайте також  Поспішіть! Пацієнтам, які не підпишуть декларації з лікарями, доведеться платити за візит до медика

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело