У Росії вже заговорили про крах Путіна: це відбудеться якраз на 9 травня

Своїм прогнозом поділився російський правозахисник і політичний діяч Марк Фейгін

За його словами, вже на 9 травня в Російській Федерації можуть відбутися серйозні “масштабні події”, які принесуть Путину великі проблеми.

Як повідомляє Обозреватель, за словами Фейгіна, насправді Путін не збирається йти на якісь поступки. Особливо, після того, як був потоплений ракетний крейсер “Москва”.

“Тут крейсер “Москва” зіграв певну роль, але не вирішальну, з однієї простої причини: Путін в принципі не збирається поступатися нічим, він збирається домогтися своїх цілей… Думаю, ми станемо свідками до 9-го, а може, і після, масштабних подій. Адже навіть зараз в Брянську виникають пожежі. А будуть ще й інші ситуації. Але ж не всякий раз Путіну реагувати на них так, як ніби він остаточно вирішив знищити Україну, а до цього ще начебто думав, що можна почекати, домовитися”, – пояснив Фейгін.

Він додав, що сам скептично ставиться до ймовірності переговорів, оскільки вважає цей процес своєрідною “грою” з боку глави РФ.

Фейгін також зазначив, що вирішальним фактором у закінченні бойових дій стане поразка російських військ на території України.

Читайте також  Війна не закінчиться навесні: Єрмак зробив новий прогноз. Це зовсім не тішить

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело