Це вже серйозно: У США не виключають ядерного удару. Путіна вже попередили

Це вже серйозно: У США не виключають ядерного удару. Путіна вже попередили

Якщо РФ піде на такий крок, це матиме катастрофічні наслідки і для самого Путіна, і для Росії.

На сьогоднішній день потрібно бути готовими до того, що Росія зможе застосувати ядерну зброю, оскільки Путін вже показав, наскільки злочинні і жорстокі можуть бути його накази.

Як повідомляє Українська правда, про загрозу ядерного удару заявила заступник Державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд.

“Зараз ми – і не тільки США, але й інші представники трансатлантичної спільноти – дуже наполегливо доносимо до Путіна сигнал про те, що цей крок буде катастрофою не тільки для України і для світу, але також матиме абсолютно катастрофічні наслідки для самого Путіна і також для Росії”, – сказала Нуланд.

Раніше про готовність відповісти РФ на удар зброєю масового ураження заявив прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

За словами Джонсона, якщо президент Росії Володимир Путін використовує проти України цей вид зброї, Великобританія не буде мовчати і завдасть відповідь відразу ж, без додаткових консультацій з країнами НАТО. Джонсон упевнений, що з Путіним домовитися дипломатичним шляхом неможливо.

 

Читайте також  Що було в таємній записці Путіна, яку міг передати Зеленському Ердоган?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело