“Путін не зупиниться 9 травня”: Данілов назвав головне завдання військ РФ

“Путін не зупиниться 9 травня”: Данілов назвав головне завдання військ РФ

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що президент РФ Путін не збирається припиняти війну проти України після сакральної для нього дати 9 травня. Глава держави-агресора має інші цілі, заради яких він продовжуватиме воювати.

Данілов зазначив, що головна мета Путіна – знищення нашої держави. Про це секретар РНБО розповів в інтерв’ю “Суспільному”.

За його словами, агресор прописав план, як, на його думку, має відбуватися “знищення” України.

“Ми усвідомлюємо, що Путін зупинятися не збирається. Ні 9 травня, ні 10-го, ні 20-го. Завдання Путіна, яке він поставив перед своїми військовими, досить просте – знищення нашої держави. Інших завдань у них немає”, – сказав Данілов.

Данілов наголосив, що Путін разом із міністром оборони РФ Сергієм Шойгу прописали план з вивезення українців у концтабори на території Росії. При цьому свої плани агресори прописали ще до повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що битва за Донбас може стати не останньою у війні проти російських загарбників, оскільки Росія має можливість підтягувати в бій нові ресурси та резерви.

Крім того, Данілов зазначив, що війна в країні продовжується і вона буде непростою. Він заявив, що глава держави-агресора РФ Володимир Путін також не знімав завдання знищити військово-політичне керівництво України. Таке завдання загарбники отримали ще на початку повномасштабного вторгнення в нашу країну.

Читайте також  Загроза наступу з Білорусі. Що відбувається біля кордону України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело