Під ударом може опинитися Львів: астролог назвав чотири регіони України, які атакує Росія

Росія може піти на новий виток ескалації у війні проти України, і постраждає внаслідок ворожих атак не лише на схід країни. Під ударом може опинитися Львів.

Про це заявив астролог Дмитро Уранус. За його словами, найнебезпечнішими для України можуть бути дати 15–18 квітня. Загроза “нависне” над президентом країни та членами уряду.

“У карті України в ці дні складається ситуація, коли транзитний Марс – у опозиції до Сонця, а транзитний Юпітер – у опозиції до Марса. Це якийсь переломний момент у війні. Очікується пік загострення другого етапу війни”, – зазначив він.

Астролог підкреслив, що у Києві, Харкові та Одесі краще не перебувати. Також у зону підвищеної небезпеки потрапляє Львів – загроза атак зберігатиметься найближчі два тижні.

Раніше Уранус повідомляв, що у квітні буде з’єднання Юпітера та Нептуна в Рибах – таке явище спостерігалося, коли Росія програла Кримську війну і була змушена підписати невигідний для неї Паризький мирний договір, який до 1871 року визначав політичний устрій у Європі.

“Думаю, схожа історія повториться і 2022 року. Крім того, цей аспект призведе до дуже великої інфляції в Росії та її міжнародної ізоляції”, – сказав він.

При точному поєднанні Венери та Юпітера в Рибах є надія на укладання мирного договору – це може статися у травні.

Читайте також  "Все почнеться впродовж тижня": Арестович застеріг про наближення дуже важкого періоду війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело