Путін розправився з Януковичем. Вітя тепер звичайний бомж

Путін розправився з Януковичем. Вітя тепер звичайний бомж

Російські війська перетворили Януковича-втікача на звичайного нищеброда. Ось така карма.

Янукович-втікач, на якого символічно впав траурний вінок, залишився без своєї шикарної резиденції. Фішка в тому, що це зробили не ЗСУ, а путінські війська.

Заміська резиденція зрадника і втікача виявилася повністю знищеною в результаті ударів російськими військами. Як повідомляє ТСН, йдеться про маєток Януковича недалеко від Сухолуччя в Київській області.

Резиденція славилася тим, що на її території за часів правління проФФессора-Януковича проходили таємні зустрічі і переговори.

“Тут просто кишить червонокнижними тваринами. Ці мальовничі краєвиди свого часу були мисливськими угіддями, де полювали керівники спочатку радянської, а потім незалежної України. Відкритими ці місця для людей стали після втечі Януковича. Але після його втечі все перейшло під опіку держави, а за майном спостерігала громадська організація “Міжгір’я”. Тепер замість одного з маєтків – тільки попіл. Будинок спалив ворожий снаряд”, – йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте також  Ердоган закликав Путіна вивести війська з окупованої частини України та терміново перейти до переговорів - ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело