Володимир Зеленський не скоро зустрінеться з путіним: екстрасенс застерегла президента від впливу – “Буде застосовано силу”

Володимир Зеленський не скоро зустрінеться з путіним: екстрасенс застерегла президента від впливу – “Буде застосовано силу”

Коли ж пройдуть ці переговори, до чого приведуть і чи буде кремлівська міль тиснути на нашого президента? Про це розповіла екстрасенс і таролог.

Триває сорок шостий день героїчного опору українського народу російському військовому вторгненню. За ці дні українці побачили безліч звірств, які натворили окупанти рф на території нашої держави.

Надія у багатьох залишається тільки на переговори Володимира Зеленського і московського вбивці володимира путіна. Але коли ж пройдуть ці переговори, до чого приведуть і чи буде кремлівська міль тиснути на нашого президента? Про це розповіла екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська.

Фахівець відповіла на питання про те, чи буде ця зустріч вирішальною в переговорах і завершенні війни.

“Все туди йде, це не швидко… Це щось розтягнуте за часом. Друга історія – чи змінить? (поточну ситуацію в кращу сторону – прим.ред.) Так, змінить, але там залишаться недомовленості і ця зустріч буде на межі. З того боку не зовсім людина”.

Людмила Хомутовська переконана, що під час зустрічі на Володимира Зеленського впливатиме якась сила. Це сила не тільки пряма, але і окультна.

“Нашому пезиденту буде нелегко”,- переконана таролог.

Також вона підкреслила, що в Кремлі є люди, пов’язані з темними силами, які впливають на переговори. Вона не виключає навіть наявність цілих шкіл, який працюють на державному рівні і впливають на людей.

Читайте також  Чекаємо кінця вересня: астролог розповіла, коли Росія залишиться без Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело