“Чекаємо 12 квітня”: відомий астролог розповіла, коли переможе Україна.

“Чекаємо 12 квітня”: відомий астролог розповіла, коли переможе Україна.

Свіжий астрологічний прогноз про війну в Україні розлютив росіян. Ще б пак, австралійська астрологиня Angela Pearl з українським корінням заявила, що що Україна переможе і гаряча фаза конфлікту згасне до літа.

Анжела Перл – відомий і затребуваний астролог, яка консультує людей по всьому світу. А ще жінка займається ворожінням на картах Таро і є одним з найпопулярніших провісниць в YouTube, так як у неї 1,5 млн передплатників. Анжела живе в Австралії, хоча народилася вона в Миколаївській області на Україні. Саме тому до війни на своїй батьківщині у неї своє ставлення.

Австралійський астролог Анжела Перл впевнена, що в 2022 році в українців знайдуться сили, рішучість і відвага побороти як внутрішні протиріччя в країні, так і суперників. Про це говорять три карти Таро, що випали для України. Мова йде про правосуддя, Королеві мечів і колісниці.

“Я навіть сон бачила, що я приїжджаю в Україну. І літо, черешні, сонце світить. А я босоніж виходжу, знаєте, як вдома в Україні”, – каже гуру, коли стверджує, що війна в Україні, яку розв’язав російський диктатор Путін, завершиться до літа. Про це пишуть Факт.

Так, за словами астролога, дуже часто війни закінчуються, коли з’єднуються планети, які відповідають за мир – це Юпітер і Нептун. Зокрема, таке з’єднання було в 1919 році, коли закінчилася Перша світова війна, і в 1945-му — коли закінчилася Друга світова війна.

“І зараз таке ж з’єднання Юпітера з Нептуном буде 12 квітня. Тобто в квітні буде зрозуміло, що війна не може тривати. І зрозуміло буде, що перемога – за Україною. Україна не може не перемогти. Це у всіх гороскопах, на всіх картах видно”, — розповіла астролог на своєму YouTube-каналі.

Читайте також  "Гарматне м'ясо" у полоні скаржиться на керманичів, які не хочуть його обмінювати: "Не представляю цінності"

За її прогнозом, протягом першого тижня квітня може бути ескалація військових дій, наступ російських військ, тому буде з’єднання Сатурна з Марсом.

“Крім того, Сатурн — планета поневірянь і важких подій — продовжує йти по місяцю в гороскопі України. І вона, на жаль, три рази проходить по Місяцю до самого кінця року. Це не означає, що війна буде до кінця року, хоча можуть бути якісь локальні бої”,-зазначила також фахівець.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело