“Це зробить близька людина”: астролог розповів, як ліквідують Путіна

“Це зробить близька людина”: астролог розповів, як ліквідують Путіна

За словами таролога і нумеролога, ліквідація Путіна може відбутися вже в кінці цього місяця.

Відомий нумеролог і таролог Владислав Грицай вважає, що гибль російського президента Путіна відбудеться в кінці цього Березня. Також він пророкує дуже потужні потрясіння в Росії.

“Через його дату народження він йде, і він помирає через зраду когось із близького оточення. Тобто люди, у яких сімка така подвійна (Путін народився в 7 – й день місяця, а сума чисел в його даті народження 7.10.1952 також дорівнює 7) вони зазвичай закінчують життя з шизофренічними історіями-те, що в принципі ми і спостерігаємо на самій – то справі”, – заявив він.

Грицай також передрікає дуже потужний переворот в Росії, який також відбудеться в кінці березня.

“У нього велика ймовірність десь до кінця березня, що його зрадить близьке оточення. Я переглядав різні варіанти. Першим повинен піднятися Мінськ. Я думаю, що з Білорусі почнеться саме з генеральських чинів якийсь саботаж. Потім повинен піднятися Пітер. Потім, швидше за все, хтось в Сибіру – місто я маю на увазі, і Москва потім. Але все це буде відбуватися з подачі генералів з близького оточення”, – уточнив фахівець.

“Хто буде саме з оточення складно сказати, тому що я не прораховував прямо всіх, та й загалом-то це досить складно і незрозуміло трішечки. Але те, що в його карті народження зрада з близького оточення, той же Шойгу, наприклад, дуже підходить на цю роль”, – додав Грицай.

На його думку, ініціаторами змови проти Путіна будуть дві людини: воєначальник і політик або бізнесмен.

Читайте також  Українку визнали найбажанішою жінкою Європи

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело