У боях із російськими окупантами загинула бойовий медик, мати 12 дітей (ФОТО)

У бою з російським окупантом загунула Ольга Семидьянова. Жінка була удостоєна нагороди матері-героїні за те, що народила шістьох дітей і стільки ж взяла на виховання з дитячого будинку.

Загинула Ольга Семидьянова в бою 3 березня на рубежі Донецької та Запорізької областей. Жінка була військовим медиком із Марганця.

Про це повідомляють у виданні “Факти”.
Ольга виховувала 12-тьох дітей, а а після початку війни на Донбасі вона разом із чоловіком пішли добровольцями на фронт. Згодом старші діти наслідували приклад батьків. Проте 3 березня 2022 року Ольга загинула.
У її списку нагород є орден “Честь і слава”, оскільки жінка практично не покидала гарячі точки. За словами дітей, вона постійно прагнула допомагати іншим.

Донька загиблої військовослужбовці Юлія Волкова розповіла, що під час бою сили ЗСУ відступали, і комбат дав команду відправити всіх жінок подалі з передової, проте Семидьянова захотіла залишитися зі своїми побратимами та ротою й до останнього продовжувала рятувати українських бійців. У битві із силами противника, які переважали, медик була одягнена в бронежилет і шолом, але це не врятувало від поранення. Російські війська стріляли з танків і стрілецької зброї. У Семидьянову потрапили зі стрілецької, вона померла від поранення в ділянці живота, втративши багато крові.

Зараз діти загиблої навіть не можуть її поховати через важкі бої, які не припиняються.
“Намагаємося якнайшвидше це зробити, проте у військкоматі нам не йдуть на зустріч”, — пояснила Юлія Волкова.

Читайте також  У Макарові окупанти зґвалтували та вбили місцеву мешканку, яка не встигла евакуюватись. Фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело