“Тут 85-90%, міняти нікому. Нам усім брехали!” Окупанти почали усвідомлювати правду про війну в Україні. Запис розмови

Більшість російських військових уже усвідомили, що вони вторглися на територію мирної України через таємні плани керівництва Кремля, а не через необхідність “рятувати” російськомовних. У розмові з мамою один з окупантів заявив: він не вірить, що вибереться живим, а замінити його роту ніким – оскільки до 90% військ уже на українській території.

Нове перехоплення телефонного дзвінка на своєму Telegram-каналі Pravda Gerashchenko опублікував радник голови МВС Антон Геращенко. “Це має почути кожен!” – заявив він (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

За словами Геращенка, до російських окупантів почало доходити, що Володимир Путін “їх тупо обдурив”. “Що їх тут ненавидить і бажає смерті весь народ! Що ми їх винищували і винищуватимемо, допоки вони не вберуться до своєї немитої Росії!” – написав радника міністра.

Так, під час розмови із сином-військовим мама запитала: “Вони нас так, ненавидять?”

“Я такого ніде не відчував. Це пі**ець найповніший!” – відповів їй окупант.

Він також сказав матері: “

Ти мене ніяк не витягнеш… Не говоритиму, якими шляхами звідси тільки вивозять”.

Жінка поцікавилася, чи будуть у російських солдатів якісь заміни. “Немає ким міняти, 85-90% – всі тут”, – відповів військовий країни-агресора.

Він також зізнався, що навіть солдати не розуміють, навіщо воюють з Україною.

Розумієш, вони брехали всім! Ми тут перебуваємо – і ціль не можемо зрозуміти. Навіть ми не знаємо ціль“, – обурився чоловік.

Я навіть, розумієш, не можу уявити собі такого: щоб прийти в країну і – захотіли – поміняти одного на іншого“, – заявив окупант, маючи на увазі плани Кремля поміняти президента України на підконтрольну РФ особу.

Читайте також  "Успішний час для повернення територій": астролог назвала період війни, який буде найспекотнішим для росії

“Не знаєш, що має бути в голові! Думали, що нас тут із квітами зустрічатимуть – них*ра. Ми не перебуваємо на території своєї Батьківщини. Тепер вся країна перетворилася як на Донбас та Луганськ. У 95-му році в Чечні й то було краще”, – заявив російський військовий.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело