Арешт Путіна: прокурор Нюрнберзького процесу, заявив, що є всі шанси покарати збожеволілого диктатора

Арешт Путіна: прокурор Нюрнберзького процесу, який судив лідерів нацистської Німеччини заявив, що є всі шанси покарати збожеволілого диктатора

Притягнути Путіна до відповідальності за його злочини в Україні цілком реально.

Вже який день російські окупанти здійснюють розстріл мирних жителів України. Противник порушує всі можливі правила ведення війни і намагається деморалізувати українців, вбиваючи їх і знищуючи будинки. Глава РФ Володимир Путін вважається справжнім військовим злочинцем і його цілком реально посадити. Так вважає прокурор Нюрнберзького процесу.

Про це повідомляє Mirror.

В Україні триває війна, яку розпочав Володимир Путін. Російські військові завдають удару не тільки по військовій інфраструктурі, як заявляють в Кремлі, але і по мирних жителях, їх будинках, автомобілях. Ряд українських міст зараз схожі на руїни.

Злочини Путіна засуджують лідери багатьох країн і закликають його зупинити геноцид українців, вивести війська. За ті 10 днів, який армія РФ тероризує Україну назбиралося багато таємних ворожих документів і жахливих кадрів, і найжахливіше, щодня зростає кількість загиблих і поранених мирних жителів.

Президент РФ Володимир Путін може бути засуджений за злочини проти людства. Про це розповів 101-річний Бенджамін Ференц, який був прокурором на Нюрнберзькому процесі над керівниками нацистської Німеччини.

За його словами, ті злочини, які скоює Кремль проти України, є ганьбою для всього людства. Володимир Путін може бути поміщений у в’язницю також, як і глава боснійських сербів Радован Караджич, засуджений за геноцид.

Таку можливість Ференц назвав “дуже реалістичною”. Правда, потрібна рішучість для того, щоб це зробити.

Читайте також  Депутати Порошенка заїхали в багатоповерхівку на Гелендвагені: витівка потрапила на відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело