Повномасштабне вторгнення Росії почнеться впродовж 48 годин, США попередили Зеленського,- ЗМІ

Повномасштабне вторгнення Росії почнеться впродовж 48 годин, США попередили Зеленського,- ЗМІ

Представники адміністрації президента США проінформували президента України Володимирова Зеленського про дані розвідки, згідно з якими Росія має намір і готується здійснити повномасштабне вторгнення в Україну вже впродовж найближчих 48 годин.

Як інформує “

ТСН“, Україну попередили також і про удар по Києву з боку Білорусі. Дані про це оприлюднив 23 лютого “Newsweek” з посиланням на представників американської розвідки.

“Президента України попередили, що Росія з високою ймовірністю розпочне вторгнення протягом 48 годин на основі даних американської розвідки.

Крім того, повідомлення спостерігачів з літаків вказують на те, що Росія порушила український повітряний простір раніше сьогодні (23 лютого), провівши можливий літак-розвідник на короткий період над Україною”, ­– зазначив американський чиновник, який має прямі дані.

“Це точно можливо. Путін не може довго тримати таку кількість військ на полі”, ­– сказало американське джерело.

За словами представника розвідки США, оцінка Пентагону включає російські авіаудари, крилаті ракети та наземне вторгнення.

Інший співробітник американської розвідки застеріг про комплексну військову операцію, котру Пентагон очікує від Росії. Передбачається значний удар у бік столиці Києва з північного кордону з Білоруссю.

Ще один американський чиновник сказав, що операція почнеться з кібератаки, а потім наземного нічного вторгнення.

Читайте також  Таролог відповіла, у кого ключ до закінчення війни в Україні (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело