П’яний водій збив сім’ю з немовлям: подробиці ДТП (Фото)

Під Одесою позашляховик збив молодих батьків та їхнього півторамісячного сина. ДТП сталася, коли подружжя йшло узбіччям дороги. Зіткнення було настільки сильним, що людей перекинуло через дах машини. Свідки розповідають, що водій був дуже п’яний і ледве міг стояти на ногах. Наразі справою займається поліція.

Під Одесою позашляховик збив сім'ю з немовлям

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Чоловік тримав дитину та кричав
Аварія сталася ввечері 13 лютого під Одесою в селі Нерубайське поблизу садового кооперативу “Ліра”. Узбіччям дороги йшли 18-річна Вікторія Гладун із чоловіком, вони везли у візку півторамісячного сина, який спав. Уздовж дороги там немає жодного ліхтаря, тротуари також не облаштовані. Тому всі місцеві жителі і змушені ходити узбіччям, ризикуючи потрапити під колеса автомобіля.

Вікторії з чоловіком не пощастило, на них раптово налетів позашляховик. Подружжя від удару підкинуло в повітря, вони перелетіли через дах машини та впали на асфальт. Коляску з дитиною відкинуло вбік.

Місце ДТП під Одесою

Позашляховик збив сім'ю з немовлям

Сім'я йшла дорогою, яка зовсім не освітлюється

“Коли я підійшла на місце аварії, то Віка сиділа на землі, вона абсолютно нічого не пам’ятала. А її чоловік тримав на руках дитину, що плакала, і сильно кричав, просив про допомогу. Я взяла малюка на руки. Пишуть, що була дівчинка, але насправді в них хлопчик. Я викликала швидку і намагалася заспокоїти дитину”, – згадує очевидиця аварії.

Жінка розповіла OBOZREVATEL, що водій позашляховика був сильно п’яний: “Він не міг стояти на ногах! Як він взагалі сів за кермо в такому стані? Одна жінка говорила, що бачила його біля магазину з другом. Вони обоє хиталися, сіли в машину і поїхали”.

Цей самий друг водія теж був на місці ДТП. Але коли його спитали, чи був він пасажиром в автомобілі, той почав усе заперечувати і втік.

Читайте також  Найдовше місячне затемнення в 21 столітті: коли українці зможуть спостерігати за рідкісним природним явищем

За словами очевидців, водій позашляховика був сильно п'яний

Сім’ї потрібна допомога
Наразі дитина перебуває в лікарні, у відділенні нейрохірургії разом із батьком. Лікарі кажуть, що стан у хлопчика середньої тяжкості – має перелом стегна і струс мозку. А ось маму лікарі відпустили додому, має незначні забої.

Сім’ї потрібна допомога, переказати гроші можна на картку мами Вікторії Гладун: 5168 7451 1456 6620.

Вікторія стала мамою лише нещодавно

Вікторію вже відпустили додому, малюк ще в лікарні

У поліції Одеської області OBOZREVATEL повідомили, що відкрили кримінальне провадження за п.1 ч. 1 ст. 286 – порушення правил дорожнього руху особами, які керують автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортом від трьох до п’яти років.

Рішення про обрання запобіжного заходу водієві ухвалюватимуть тоді, коли отримають довідку від лікарів про стан постраждалих у ДТП. Водночас поліцейські також взяли у чоловіка аналіз крові на алкоголь, але результатів ще немає.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело