Куди поїхати на День Валентина: оригінальні ідеї для закоханих

Вже завтра, 14 лютого, відзначатимуть найромантичніше свято року – День Валентина. Очевидно, провести його можна вдома на дивані за переглядом мелодрами, але, чому б не додати яскравих вражень у цей день.Як щодо подорожі для двох? Редакція 24 каналу за підтримки SKODA KAMIQ пропонує декілька ідей для романтичної поїздки Україною.

Куди поїхати на День Валентина
В Тунель кохання у Клевані
Розпочати добірку варто з Тунелю кохання – найпопулярнішого місця серед романтиків, й не тільки. Було б дивно, не відвідати це місце у День закоханих. У кілометровому тунелі завжди людно: тут гуляють, роблять фото та висловлюють свої почуття закохані пари.

До того ж кажуть, якщо загадати бажання і пройтися тунелем, не відпускаючи руки – воно здійсниться. А, щоб знайти своє кохання, варто лише попросити про це тут.

За романтикою в замок Сент-Міклош
Замок, що розташований в Чинадієво на Закарпатті, оповитий легендами про велике кохання прекрасної княгині Ілони Зріні, особливо притягує до себе закохані пари.

Тут грають весілля і проводять лицарські весільні церемонії, водять таємничими тунелями у світлі справжніх смолоскипів і зізнаються в коханні. Чому б й вам не вирушити у Валентинів день у цей романтичний замок?!

На термальні курорти
Може скластися враження, що це не такий вже й романтичний варіант мандрівки. Втім, взимку, коли за вікном сніг та мінусова температура, хочеться зігрітися. А що може бути приємніше, ніж релакс у гарячій воді з другою половинкою, та ще й з прекрасним пейзажем? Так, мовиться про зимовий спа-туризм.

До того ж, крім відпочинку, є можливість й оздоровитися, адже термальні джерела сповнені корисними властивостями.

Читайте також  Міністр закордонних справ Клімкін став героєм фотожаб

Найпопулярніші термальні курорти України:
“Термальні води Косино”
“Жайворонок” у Береговому
“Срібні терми” у санаторії “Деренівська купіль”
“Теплі води” у Велятино
“Термал стар” у Нижньому Солотвині

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело