Рейд по маршруткам: влада кинула сили на боротьбу з порушниками, деталі

Всього за тиждень перевірок було виявлено ряд порушень на маршрутах

У Києві провели рейд по маршрутках, в результаті якого виявили цілий ряд порушень з боку перевізників. Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook розповів заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Чиновник заявив, що закінчився перший тиждень рейду маршрутками. Комунальна служба перевезень перевірила 12 маршрутів і виявила ряд порушень. Він зазначив, що перевірку провели на тих маршрутах, де надходить найбільше скарг від пасажирів. Люди скаржаться, що транспорт дуже рідко їздить і їм доводиться мерзнути на зупинках.

Так, в результаті перевірки виявилося, що перевізники виводять на маршрути недостатню кількість машин. Наприклад, на 179 маршруті замість 6 автобусів їздить 4, а на 212 Всього 8 замість 12. Подібні порушення зафіксовані майже у всіх перевізників.

Також чиновник додав, що на маршрутах № 179, 212, 485, 525 і 518 замість нових машин, заявлених на конкурсі, катаються старі “Богдани”, екологічний стандарт яких гірше. Підкреслюється, що порушень не було виявлено тільки на двох перевірених маршрутах – №530 і №537.

Зазначається, що це лише початок і вже з понеділка Комунальна служба перевезень продовжить перевірки й буде боротися з порушниками.

 

 

Читайте також  “Дешевий піар-хід”: Зеленський звернувся до Путіна із пропозицією зустрітися (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело