“Батьки кричали і благали зупинитися”: 32-річний син на очах батька позбавив життя свою матір

У місті Києві заарештували чоловіка, який жорстоко розправився над власною матір’ю. Від численних ударів жінка помирала на очах свого чоловіка, рідного батька нападника. 32-річний нападник перебував під дією наркотиків.

Того вечора 32-річний Максим повернувся додому, коли його батьки удвох дивилися телевізор. Перебуваючи у стані сильного сп’яніння, син із кулаками накинувся на матір. Вже за лічені хвилини диван був рясно залитий кров’ю.

“Ми сиділи удвох, він вдарив її, мене, її, мене (показує, як син бив). Потім схватив її, завалив на підлогу,” – зі сльозами на очах згадує Анатолій, батько вбивці.

Крик і благання батьків перестати знущатися не зупинили нападника. Він схопив до рук горщик для квітів та кинув ним у матір, після чого дістав із ящика розвідний ключ.

Анатолію, чоловіку закривавленої жінки, залишалося лише спостерігати за розправою.

“Я намагався подзвонити у поліцію, він стояв наді мною, щоб я до телефона навіть не торкнувся. І кожну хвилину, мені – бух, бух. Я йому казав: давай, дави мене, убивай і мене” – розповідає батько сина.

Коли Максим зрозумів, що матір уже не дихає, він продовжив знущатися над її трупом. Він перетягнув тіло у коридор і почав кидати усе, що потрапляло під руку: телевізор, посуд, меблі і горщики з квітами.

Після цього неадекватний чоловік познімав з петель вхідні двері до своєї квартири та в тамбурі.

Нападник не хотів здаватися до останнього
Коли в розтрощену квартиру приїхали правоохоронці, на підлозі біля дверей вони знайшли труп закатованої жінки. 32-річний горе-син до останнього не хотів здаватися, однак його все ж затримали.

“Поліцейський йому як дав під дихало. Він упав. Руки звернули, відразу в очі балончиком” – розповідають сусіди.

З’ясувалося, що таким агресивним Максим був не завжди. Всі його знали, як вправного майстра з ремонту, але кілька років тому чоловіка наче підмінили: Максим не зміг пережити трагічну загибель старшого брата.

Із горем втрати чоловік намагався впоратися не лише за допомогою алкоголю, а й разом із наркотиками. Саме під дією препаратів, за попередніми висновками експертів, він і скоїв страшну розправу над матір’ю.

За скоєне 32-річному чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

 

Читайте також  СБУ затримала чиновника "Укрзалізниці" за хабар у чверть мільйона

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело