Енергетичне кілерство в Україні: мольфарка розповіла, скільки коштує зурочити

Енергетичне кілерство в Україні: мольфарка розповіла, скільки коштує зурочити

Стало відомо, скільки коштує в Україні зурочити людину.

Про це в ефірі програми “Руно” на Апострофі TV розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські.

За її словами, фахівці, які здійснюють такий обряд енергетичного кілерства, є не публічними людьми.

Також вона навела приклад зі своєї практики: “Коли до мене приходить жінка та просить приворожити чоловіка. Тут головне, що я завжди враховую одну річ – приворожити це гріх, відповідатимете і ви, і ваші діти. Друге – розбивати чужу сім’ю – це жахливий гріх. І ви маєте це зрозуміти. А вона знає, що відповідає? “Та що мені йти працювати?” А потім приходить жінка і каже: “Так от я 30 років шліфувала камінь, щоб він став діамантом – і приходить якась і хоче цей діамант на шию повісити – допоможіть”, – ось у таких випадках я допоможу. Щоб цей 30-річний шліфований діамант не попався якійсь вісімнадцятирічний на шию, тому що вона захотіла легко жити”, – відповіла мольфарка.

Також вона заявила, що в Україні прибрати людей може максимум 5 людей.

“Залежить від клієнта, наскільки у нього кишеня товста, але від 10 до 50 тисяч доларів, якщо потрібно людину магічно прибрати. Я знаю суми, бо приходили люди, які розповідали, що зустрічали такі речі”, – розповіла Мочіовські.

На закінчення вона зазначила, що деякі українські політики також приєднаються до таких ритуалів.

“Как легче всего убрать человека без подтверждения? Сделать ему порчу – попала в аварию, заболела раком, получил инфаркт, получил инсульт.Они это легко делают, берут фотографию, достают волосы из-за уборщицы или еще кого-то. Салфетку из ресторана, о которую человек вытер губы. Есть энергетика на нем – есть. Начинают работать по кладбищам, куклам вуду и так далее. Это серьезная магия. Такие вещи в Украине может сделать максимум 5 человек. Это не делает кто-либо”, – резюмировала Магдалена Мочіовські.

Читайте також  Мольфарка передрекла Путіну крах: чорні маги об'єдналися заради перемоги України

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело