“Новорічне привітання Порошенка замість Зеленського”: кілька телеканалів знову порушили традицію (ВІДЕО)

“Новорічне привітання Порошенка замість Зеленського”: кілька телеканалів знову порушили традицію (ВІДЕО)

Одразу два українських телеканали знову порушили традицію і опівночі показали першим звернення до українців колишнього президента України Петра Порошенка і лише після 00:00 привітання від Володимира Зеленського.

Петро Порошенко записав звернення разом із дружиною, ввн говорив про свої поїздки на Донбас, про боротьбу з російською агресією, а Марина Порошенко – про боротьбу з пандемією коронавірусної інфекції. Телеканали “Прямий” та “5 канал” почали транслювати привітання п’ятого президента України о 23:56, воно завершилося рівно опівночі. Привітання Володимира Зеленського, діючого президента України, там теж таки було, але лише після 00:00.

“Українці чудові, відкриті, добрі. Це не залежить від того, хто за кого голосує. Ми – громадяни, одна велика нація. Дорогі українці! Давайте увійдемо у 2022 рік сильними і впевненими. Нехай Новий рік буде роком перемог для країни та кожного з вас. Я твердо впевнений: головні наші з вами перемоги – ще попереду”, – сказав Порошенко під час завершення промови.

Читайте також  Нардепів-прогульщиків треба карати громадськими роботами – Стефанчук

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело