Дослідження, як впливає спайковий білок на організм людини після ін’єкції?

Запитання – Чи викликає вакцина від Covid-19 серцеві напади?(Стаття Майка Вітні переопублікована з Unz.com)Відповідь – так, і дослідники ближче до розуміння механізму, який викликає ці події.Запитання: Як я можу бути впевненим, що ви говорите правду?Відповідь – Ну, для початку, є дослідницька робота, яка нещодавно з’явилася в престижному журналі Circulation, яка робить той самий висновок. Ось уривок із газети:

«Ми робимо висновок, що mRNA vacs різко посилюють запалення на ендотелії (шарі клітин, що вистилають кровоносні судини) і інфільтрацію Т-клітин серцевого м’яза, і можуть пояснювати спостереження підвищеного тромбозу (згортання крові), кардіоміопатії (група захворювань, які впливають на серцевий м’яз) та інші судинні події після вакцинації». («Реферат 10712: Вакцини Mrna COVID різко збільшують ендотеліальні запальні маркери та ризик ГКС, що вимірюється за допомогою серцевого тесту PULS: попередження», циркуляція)

Насправді досить рідко дослідники бувають настільки прямолінійними у своєму аналізі, але це чорно-біле. Як бачимо, вони не витримали своїх ударів. Ось як Алекс Беренсон підсумував це на своєму блозі Substack:

«Нове дослідження за участю 566 пацієнтів, які отримали вакцини Pfizer або Moderna, показує, що ознаки серцево-судинних уражень зросли після уколів. Ризик серцевих нападів або інших серйозних коронарних проблем зріс більше ніж вдвічі через місяці після введення вакцин, на основі змін маркерів запалення та інших пошкоджень клітин. Пацієнти мали ризик серйозних проблем після вакцинації у 1 з 4, у порівнянні з 1 з 9 раніше. («Якщо вам подобаються проблеми з серцем, вам сподобаються вакцини Pfizer і Moderna Covid», Алекс Беренсон, Substack)

Я багато спілкуюся з кардіологічним спільнотами у Великобританії, і, як до речі, колеги мені сказали, що вони бачать все молодших людей із серцевими нападами… Зараз, починаючи з липня, зафіксовано щонайменше 10 000 смертей, не пов’язаних з коронавірусом, і більшість із них були викликані захворюваннями кровообігу, іншими словами, серцевим нападом та інсультом. І кількість смертей вдома зросла на 30%, часто через зупинку серця… (Отже) Сигнал досить сильний… Це потрібно дослідити… І я думаю, що настав час, щоб політики в усьому світі поклали кінець мандатам, тому що – якщо цей сигнал правильний – тоді історія не буде на їхньому рівні. сторона, і громадськість їм цього не пробачить». (Доктор Асім Малхотра виявив збільшення ризику серцевого нападу після вакцини проти мРНК COVID, Bitchute, хвилина-1:35)

Читайте також  “Маємо бути серед перших”: Зеленський зробив заяву щодо вакцини від COVID-19

Ці ж патологоанатоми знайшли ознаки «бунту лімфоцитів», потенційно у всіх тканинах і органах. (Примітка. Лімфоцити — це білі кров’яні тільця в імунній системі, які починають діяти, щоб боротися з загарбниками або інфікованими патогенами клітинами. «Бунт лімфоцитів» свідчить про те, що імунна система зійшла з розуму, намагаючись протистояти впливу мільярдів білків-шипів, розташованих у клітинах. Оскільки лімфоцити виснажуються, організм стає більш сприйнятливим до інших інфекцій, що може пояснити, чому зараз велика кількість людей наприкінці літа заражаються респіраторними вірусами.)

Розтини дають вагомий доказ того, що вакцини насправді завдають значного пошкодження тканин.

Отже, ключовим повідомленням нашого висновку є те, що ми виявили, що одержувачі вакцини Pfizer – ті, хто отримав дві дози – мають у п’ять-шість разів менше нейтралізувальних антитіл. Це «золотий стандарт» приватних антитіл вашої імунної системи, які в першу чергу блокують проникнення вірусу у ваші клітини. Отже, ми виявили, що це менше для людей із двома дозами. Ми також виявили, що для людей, які отримали лише одну дозу Pfizer jab, у них менше шансів мати високий рівень цих антитіл у крові. І, мабуть, найголовніше, ми бачимо, що чим ви старші, тим нижчими будуть ваші рівні, і час відтоді, як ви зробили другий джеб, чим довше триває цей час, тим нижчим буде ваші рівні. Таким чином, це говорить нам про те, що нам, ймовірно, потрібно буде надати пріоритет бустерам для літніх і більш вразливих людей, які незабаром з’являться, особливо якщо цей новий варіант пошириться». («Інститут доктора Девіда Л.В. Бауера Френсіса Крика руйнує імунну систему», Bitchute, 1 хвилина)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело