В Італії виявили мертвою українку, в неї залишилося двоє дітей. Фото

В Італії виявили мертвою українку, в неї залишилося двоє дітей. Фото

В італійському місті Трієст знайшли мертвою 43-річну українку Аліну Труш, родом із Кривого Рогу. Поліція розглядає версію вбивства чи смерті від передозування наркотичних речовин. Знайомі ж не вірять у таку смерть матері двох дітей, яка раніше поборола кілька тяжких хвороб.

А в місцевих ЗМІ пишуть, нібито жінка зазнавала насильства з боку колишнього партнера. Її тіло було знайдено на підлозі в квартирі по вулиці Віале д’Аннунціо, 28, повідомило 1 грудня видання Il Gazzettino (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Попередньо, смерть Труш настала у вівторок, 30 листопада. Зазначається, що правоохоронці навідалися до її будинку, щоб повідомити про судовий документ щодо погроз та насильства, яких вона нібито зазнавала з боку екскоханого.

Оскільки ніхто не відкрив, на місце викликали пожежників, щоб ті зламали двері – жінка лежала на підлозі. Наголошується, що на її тілі не виявили явних слідів насильства чи крові. Поліція проводить розслідування і нині залишаються відкритими всі версії, враховуючи вбивство та смерть від передозування.

У матеріалі видання йдеться, що за кілька днів до смерті жінки, 28 листопада, з її квартири долинали звуки сварки, ймовірно, між жертвою та чоловіком. Сусіди нібито чули погрози вбивством, на місце викликали поліцію. За словами людей, які проживають поряд, вказаний чоловік був причиною конфліктів у житловому комплексі, а також погрожував мешканцям.

Подруга Труш у коментарі Trieste Prima розповіла, що раніше вона перенесла кілька тяжких захворювань. Жінка обурилася максимальною конфіденційністю з боку правоохоронців та влади у справі про загибель українки.

“Я була в шоці, тому що Аліна була сильною. Це не може бути вона, говорила я собі, коли читала новини. Ми дружили багато років, вона була хорошою і гарною людиною, завжди усміхалася і змушувала мене усміхатися, коли я злилася. Ми не бачилися більше місяця”, – поділилася подруга.

Читайте також  Жанна і Алан Бадоєви зустріли Новий рік разом (ФОТО)

Вона зазначила, що не має уявлення про те, що могло трапитися. Водночас стверджує, що ніхто не навідувався до квартири жінки Труш, “крім тих випадків, коли вона багато років провела з чоловіком, від якого мала дітей”.

Зі свого боку італійські ЗМІ висловлюють власні припущення щодо причин загибелі українки.

“Судячи з першої реконструкції та попри вказівку прокуратури на дотримання максимальної конфіденційності в розслідуванні, здається, що смерть настала через наркотик, виявлений під час токсикологічної експертизи”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше стало відомо, що у квартирі Труш було виявлено кілька пляшечок метадону та відкритий шприц. Журналісти наголосили, що у місцевій поліції, прокуратурі та українському консульстві коментарів у справі не дають.

Що відомо про загиблу українку
За даними із соцмереж Аліни Труш, вона була з Кривого Рогу Дніпропетровської області. Принаймні, з 2018 року працювала в італійському нічному дискоклубі Poseidone. Жінка вказала себе як вдову. На сторінках у Instagram та Facebook українка не соромилася ділитися відвертими фото та відео. Останню сторіс опублікувала шість днів тому.

Видання Trieste Prima пише, що Труш народилася 3 вересня 1978 року в Кривому Розі. Приблизно у 20 років переїхала до Італії, була танцівницею та моделлю, “відомою у фотоколах”. Наприкінці лютого 2002-го у неї народилася перша донька, а 2009-го – друга дитина.

“На фотографіях не видно ні чоловіка, ні партнера. Тільки в останній період – знову ж таки, судячи з зображень, опублікованих у соціальних мережах, – Аліна перебувала в компанії молодого чоловіка сербської національності, який проживає у Трієсті”, – додали італійські журналісти.

Також стверджується, що Труш була відома як органам охорони здоров’я, так і поліції – “за деякими розслідуваннями, пов’язаними з наркотиками”. Чи лікувалася вона в наркологічній клініці та хто придбав речовину, виявлену в її квартирі, буде з’ясовано у межах слідства.

Читайте також  В Італії (Салерно) баданте загинула у пожежі будинку, рятуючи двох літніх людей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело