Солдат прийшов на похорон товариша в платті, але ніхто не сміявся. І ось чому …

Справжніх друзів зараз так складно знайти. Це надзвичайно трагічна і зворушлива історія про двох хлопців, які готові були один заради одного піти на самі безрозсудні вчинки. Коли пересічний Кевін Елліот був убитий в Афганістані, його кращий друг Баррі Делані насилу втиснувся в яскраво-жовте обтягуючі сукні, натягнув пару рожевих гольфів, налив собі чарку горілки і випив її на згадку про свого кращого друга. Вони уклали парі, і він виконав свою частину угоди.

Цією історією поділилися автори сайту TwentyTwoWords. За три роки до передчасної смерті Еліота друзі домовилися, що якщо Елліот буде убитий в бою, Делані прийде на його похорон в сукні. І чим викликає воно буде, тим краще. Делані, якому було в той час 25 років, пам’ятає, як наляканий був його друг перед відходом на війну. 24-річний Еліот був упевнений, що не повернеться з Афганістану. Він розповідав про незліченні мінах і нещадних ворогів, які ставали все сильніше. Ідея зробити висновок таке незвичайне парі належала Еліоту. Коли він дізнався, що його підрозділ направляють до Афганістану, він був дуже наляканий, а трохи гумору допомогло йому підбадьоритися. Друзі жартували про похорон і вирішили, що сукня має бути якомога яскравіше.

На похоронах ніхто не сказав ні слова про незвичному вбранні Делані.

Він зловив на собі кілька здивованих поглядів, але гості знали про парі, яке уклали друзі. Делані тримався до останнього, але коли він нахилився над могилою друга, щоб запитати його, чи подобається йому колір сукні, він розридався, усвідомивши, що його кращий друг уже ніколи йому не відповість.

Ця зворушлива історія – прекрасне нагадування про те, що справжніх друзів – таких, які готові піти один заради одного на найдурніші і безрозсудні вчинки, – дуже складно знайти, і вони цінніші, ніж все золото світу. Залишається тільки сподіватися, що Елліот оцінив плаття свого друга і від душі над ним посміявся.

Читайте також  Пророк з Китаю передбачив вибух "брудної бомби"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -