Депутат Київради влаштував скандал у “Борисполі” через COVID-сертифікат: подробиці

Співробітники аеропорту відмовилися реєструвати на рейс не вакцинованого чоловіка

Депутату Київради Михаїлу Ковальчуку відмовилися реєструвати на рейс через відсутність сертифікату вакцинації. Чоловік улаштував скандал прямо в аеропорту.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Коли Михайло Ковальчук намагався потрапити на рейс іноземної компанії “Lufthansa”, йому відмовили працівники аеропорту “Бориспіль”, оскільки він не мав ні сертифікату про вакцинацію, ні негативного ПЛР-тесту, які вимагає компанія при посадці на борт.

Як зазначив депутат, вимоги компанії незаконні та порушують його права та свободи. Хоча одночасно депутат також зазначив, що не сильно хотів летіти через нові правила, але вирішив спробувати успіх.

“Боротьба з міжнародною смердючою мафією, мета якої ламати Конституції країн триває. Свобода – мій пріоритет, все інше – другорядне. Маски, коди, жижі та все інше мотлох – йдуть у ліс” – написав на своїй сторінці Ковальчук.

Депутат також зазначив, що подасть на авіакомпанію до суду, оскільки вони порушують права споживачів.

Посада депутата набрала багато різних коментарів. Знайшлися ті, хто підтримав його:

Ви як Дон Кіхот зараз. На жаль, самотужки цю систему не побороти.
Як воно вже набридло. У кожному магазині, у кожному закладі така війна за право вільно дихати.

Є й ті, хто категорично поставився до висловлювання депутата.

Це епічно, що депутат сам не знає конституції та її положень про законодавче регулювання її статей. Які депутати, такий парламент, така й країна.
Якщо працівники авіакомпанії не зняли б вас з рейсу, їх просто звільнили б з роботи. Але я так розумію, крім власної персони вас не цікавлять прості люди. Говорите про Конституцію України, а самі її грубо порушуєте, знімаєте працівників на відео. І ви – народний обранець?

Читайте також  У Запоріжжі десятирічний хлопчик заступився за матір і зарізав п'яного батька

І питання постає з ким край боронити та чи потрібно це робити для власної країни, коли в ній живуть стільки несвідомих громадян, які тихо йдуть на поводу в системи руйнування людських життів та душі. Ви, українці, ніколи не будете вільними людьми допоки ви тихо мовчите та мовчки берете участь в афері, яка здійснюється проти людського життя! Але це торкається і ваших рідних, дітей та вас зокрема. Вам перетиснули горлянки по повному, але ви ще намагаєтеся дихати та тихо возмущатися і йти проти тих вільних людей, які хочуть досягнути справедливості не тільки для себе, але й для вас зокрема!

Керівна верхушка нас має ні за що, за тварин, якими можна керувати та робити свої підлі експерименти й уже голосно брехати нам!! Ви маєте слух, але цього не чуєте, як вони нам відкрито уже брешуть, та насміхаються над вільними людьми світу!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело