Нині тестується людська воля. Вони хочуть зробити нас покірними, і вони не зупиняться – Анатолій Якименко

Відбувається спроба придушити людські почуття та волю, здатність людей чинити спротив. Не чекайте тверезих висновків від невдалих експериментів із застосування імунобіологічних препаратів. Тестується людська воля. Тестуються фобії людини та визначається межа, до якої людину можна притиснути й зробити зручною для користування. Право – це інтегральна воля народу. Якщо у народу нема волі, у нього нема права.

Анатолій Якименко вважає, що людство ще не пройшло цей тест. І це є причиною тих суперечливих рішень, які ми бачимо. Попри те, що населення європейських країн здебільшого вакциноване, там спостерігається високий рівень захворюваності. Тобто ця вакцинація насправді не працює проти респіраторних вірусних інфекцій – вона лише завдає шкоди імунній системі.

Уряди країн, наприклад, Австрії та Нідерландів, ухвалюють рішення про повний локдаун та поголовну вакцинацію. Вони хочуть вакцинувати усіх, доходячи аж до внутрішньоутробної вакцинації. Навіть якщо вони вакцинують 100% населення і це не буде успішним, вони вигадають причини, чому це не вдалося і знайдуть винуватців, попри те, що всі вакциновані. Вони будуть проводити сегрегацію тих, хто має або не має, скажімо, 10 доз, вигадають нові методики комбінації вакцин і таке інше.

Вони хочуть зробити нас зручними для управління, як на птахофабриці, коли курей зробили зручними: їх посадили у клітки, їм дають їсти, роблять укольчики, щоб знизити імунний статус цих курей, а коли приходить час, їм відсікають голови.

У нас є ілюзія, що ми живемо у правовій системі. Неважливо, що записано в законі, важливо, ЩО можна зробити з людиною, якщо ця людина є боягузом або готова йти на компроміси з совістю.

Право – це інтегральна воля народу. Якщо у народу нема волі, у нього нема права.

Читайте також  Луценко здав Тимошенко! Леді Ю такого удару не чекала. Наступний Порошенко!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело