Батьків не попереджують про наслідки вакцинації. Лікарів не хвилюють проблеми вакцинованих

Наталія Коломієць, яка виросла в сім’ї лікарів і є професійним лікарем, розповіла у своєму виступі на акції проти примусової вакцинації 6 червня 2020, що в медичних вищих навчальних закладах зовсім не приділяють уваги темі вакцинації: нема повноцінного висвітлення цих питань, не пояснюють, що це таке, з чого складаються вакцини, як вони діють на організм і як можуть вплинути на здоров’я.

Як часто буває, особистий важкий досвід підштовхнув її до вивчення темного боку вакцинації, а саме стан здоров’я її доньки, яку у трирічному віці вакцинували проти гепатиту Б. Протягом декількох тижнів дитина перетворилася на свою повну протилежність, стала переляканою та агресивною.

Вивчаючи питання вакцинації, Наталія побачила набагато страшніші випадки, які сталися з іншими дітьми після вакцинації. Вона звернула увагу присутніх на саморобний меморіал дітей, які загинули внаслідок вакцинації протягом 2015-2019 років.

Ці діти померли після вакцинації за офіційним свідченням МОЗ. Таких дітей 77. Але – це лише офіційно визнані! Це – тільки частина айсберга, каже Наталя Коломієць.

Вакцинація починалася з випробувань на дітях, зараз ця практика продовжується. Вакцини та імунобіологічні препарати випробовують на дітях дитячих домів і притулків (в тому числі та в Україні).

Чиновники від медицини, як мантру, повторюють історію про ліквідацію натуральної віспи завдяки вакцинації.

В кінці 70-х років сталося так, що кількість поствакцинальних ускладнень після щеплення від віспи перевищила кількість тих, хто захворів на віспу. Тому й оголосили, що віспа ліквідована.

Через декілька років після «ліквідації» віспи почали реєструвати перші випадки СНІДу. На початку 80-х років особа з ВООЗ, яка захотіла залишитися невідомою, заявила в Таймз, що нішу віспи тепер займе СНІД.

Читайте також  Учені виявили шість видів коронавірусу: симптоми у всіх різні

«ВІЧ став активним тільки після того, як йому відчинили двері ліквідацією натуральної віспи», – каже Наталя Коломієць.

Масова вакцинація може навіть через покоління викликати проблеми.

Наталія Коломієць навела приклад лікарів, які займалися викриттям шкоди вакцинації. Раїса Манжолова, головний акушер-гінеколог Казахстану, хотіла вияснити, чому останнім часом вагітність і пологи у жінок ускладнюються, фертильне здоров’я так сильно погіршується, чому такі високі показники невиношування жінками дітей і стерильності.

Галина Червонська, російська лікарка-вірусолог, яка одна з перших на пострадянському просторі почала говорити про шкоду щеплень, про те, що будь-яка вакцина – чужорідна для дитини, має токсичні речовини та що діти стають інвалідами через вакцинацію.

Вона провела експеримент на лабораторних кроликах, яких вакцинувала всього двома дитячими вакцинами, і побачила зменшення народжуваності тварин та погіршення їх якості (вони відрізнялися від норми та були меншими за розмірами). Врешті-решт п’яте покоління вже було повністю безплідним.

Вчений Михайло Супотніцький дійшов висновку, що натуральна віспа здійснювала селективний тиск: від віспи вмирали люди, у яких був пошкоджений геном, ті, у яких були проблеми з імунітетом із-за аутоімунних і генетичних мутацій. Вони не виживали. Але так працює природа і природний відбір.

Що сталося, коли забрали цей селективний тиск? У популяції планети Земля з’явилося величезна кількість людей з так званим дефектним імунітетом. Вони живуть, але вони не можуть давати потомство.

Але батьків не попереджують про наслідки вакцинації та не кажуть, якою ціною буде захищена їхня дитина.

Німецький доктор Андреа Бахмейєр у 2011 році провів в інтернеті опитування батьків 14 тисяч дітей і зібрав дані про здоров’я і вакцинацію дітей. Виявилося, що вакциновані діти мають від 2 до 5 разів більше хронічних важких хвороб, серед яких аутизм, цукровий діабет І типу (який інсулінозалежний), бронхіальна астма і розумова відсталість і багато таких, які невиліковні і є вироком інвалідності.

Читайте також  Коронавірусу було мало: в Україні лютує ще одна зараза, МОЗ оголосив надзвичайний стан

Наймасштабнішим було дослідженням Терези Дейшер із США, яке проводилося протягом 30 років на території Данії, Великобританії, Америки й Австралії.

З 80-років минулого століття вчені побачили катастрофічний ріст кількості дітей з психічними розладами та з розумовою відсталістю. Вчені фіксували дитячу ранню шизофренія, різні аутоімунні захворювання і навіть хвороба Паркінсона – хвороби, які раніше у дітей не реєструвалися.

Дейшер припустила, що такий ефект дають вакцинні віруси, які вирощуються на абортивних ембріонах.

Наталія Коломієць зауважила, що переважну більшість лікарів взагалі не хвилюють ці проблеми. А тих небагатьох відповідальних і мужніх лікарів та вчених-медиків навіть позбавляють права практики й медичних ліцензій, якщо вони йдуть в розріз із загальною «лінією партії», наприклад, доктора Ендрю Вейкфілд за публікацію його дослідження у відомому медичному журналі «Ланцет» про зв’язок між щепленням від кору, краснухи та паротиту та розвитком аутизму і запальної хвороби кишківника у дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело