Атака мігрантів на кордоні: 7 польських поліцейських отримали поранення

На польсько-білоруському кордоні внаслідок загострення ситуації з мігрантами постраждали 7 працівників поліції. Їх довелось госпіталізувати з травмами.


Правоохоронці отримали травми під час сутичок із мігрантами на кордоні Польщі та Білорусі. Про це поліція повідомила 16 листопада.

Мігранти під час штурму проломили череп польському поліцаю

7 польських правоохоронців отримали поранення на кордоні
Унаслідок сьогоднішніх (мовиться про 16 листопада – 24 канал) поранено 7 поліцаїв,

– розповіли у відомстві.

Поліція пояснила, що внаслідок сутичок з мігрантами поранення отримали:

Поліцай, якого вдарили каменем по голові;
жінка поліцай, яка отримала травму голови;
5 поліцаїв із травмами рук та ніг.
Усіх поліцаїв госпіталізували. Вони отримали травми від кинутих предметів

16 листопада поліція Польщі повідомляла, що мігранти на білорусько-польському кордоні в Кузьниці закидали прикордонників камінням. Через це серйозну травму голови отримав щонайменше один правоохоронець. Також постраждав ще солдат, який отримав удар каменем в обличчя. Йому надали медичну допомогу.
У цей же день Польща повідомила, що мігрантів на кордоні озброїли шумовими гранатами. Вони вже застосували їх щодо польських військових.
Перед тим, у ніч на 16 листопада на кордоні Польщі білоруські силовики руйнували паркан на лінії розмежування. Вони намагалися дати змогу мігрантам нелегально пробратися через кордон.
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький раніше сказав, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко спровокував міграційну кризу для дестабілізації ситуації в ЄС.

 

Читайте також  Кaзус на польському кордоні: в українців зaбирaють ковбаси та сири(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело