Чергова ганьба Укрзалізниці: пасажири Інтерсіті їхали з Одеси до Києва, стоячи

На всіх не вистачило вагонів

Пасажири потягу “Інтерсіті” маршруту Одеса-Київ були змушені їхати без місць, тобто стоячи через відсутність кількох вагонів.

Укрзалізниця вибачилася перед пасажирами і пообіцяла компенсувати різницю вартості проїзду, але відповідальність покладає на завод-виробник.

Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці .

“У неділю за маршрутом Одеса – Дарниця замість поїзда “Тарпан” №764 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу у дев’ятивагонній комплектації (607 місць) через його технічну несправність у рейс вирушив поїзд цього ж виробника на 408 місць. Це потяг на локомотивній тязі у п’ятивагонній комплектації. ПАТ “Укрзалізниця” та філія “Українська залізнична швидкісна компанія” (УЗШК) вибачаються перед пасажирами за незручності та непередбачені обставини”, – йдеться в повідомленні УЗ.

За інформацією залізничників, усім пасажирам, які відмовилися від поїздки, було повернуто гроші. Тим пасажирам, які поїхали в поїзді, але без місця, буде компенсовано різницю вартості проїзду через незабезпечення комфортних умов подорожі.

Технічну несправність поїзда зараз усуває завод-виробник.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян напередодні заявив, що на Укрзалізницю чекають масові звільнення , Балчун був просто гарним фронтменом.

Читайте також  Новий глава «Укрзалізниці» хоче розділити її на чотири компанії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело