Кондратюк: Зеленський думає, що артисти поза політикою. І це печаль

Український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк вважає малоймовірною реалізацію своєї ідеї заборонити росіянам виступати з концертами в Україні, оскільки президент Володимир Зеленський не може відмовитися від російського культурного простору. Так шоумен відреагував на відповідь очільника держави на його електронну петицію.

Кондратюк: Зеленський думає, що артисти поза політикою. І це печаль

В ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL Кондратюк підкреслив, що позиція очільника держави не співпадає з воєнними реаліями в Україні.

“Зеленський наївно думає, що артисти поза політикою… Він не заперечує, що вони можуть їздити. Він хоче, щоб все було ретельно згідно з законодавством. Володимир Олександрович не може відмовитися від російського культурного простору. І в цьому його “печаль”. Для нас під час війни”, – сказав продюсер.

Він також з іронією відреагував на доручення Зеленського прем’єр-міністрові Денису Шмигалю, секретареві РНБО Олексію Данілову та голові СБУ Івану Баканову.

“Відбудуться ще одні “розборки” про те, що і як там з допуском російських артистів. Про що мене буде проінформовано”, – додав Кондратюк.

Крім цього, телеведучий прокоментував ідею лідера гурту “Скай” Олега Собчука брати 80% податків з українських зірок, які їдуть з концертами у Росію. Що з цього приводу думає Кондратюк, читайте за лінком.

Читайте також  Порошенко зателефонував Зеленському: "Суперництво - у минулому"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело