Створено перший у світі робот для орального сексу

За допомогою штучного інтелекту винахідники проаналізували процес фелляции, на основі порнофільмів вивчили різні людські техніки орального сексу і навчили робота їх відтворювати.

Компанія VIECI (Very Intelligent E-Commerce Inc.), що спеціалізується на розробці секс-іграшок, представила робот-симулятор орального сексу Autoblow AI

Autoblow AI – вже не перший продукт VIECI. Раніше, в 2014 році за допомогою краудфандінговой платформи Indiegogo компанія залучила понад $ 380 тис. На випуск попередньої версії пристрою – Autoblow 2, також призначеного для імітації орального сексу. Як стверджує винахідник апарату і глава VIECI Брайан Слоун, Autoblow 2 придбали понад 200 тисяч чоловіків по всьому світу.

Слоун називає пристрій найуспішнішою секс-іграшкою для чоловіків, випущеної за допомогою краудфандінга, але визнає, що Autoblow 2 не позбавлений недоліків. Щоб їх виправити, в компанії вирішили створити нову модель.

На підставі відгуків від користувачів винахідники вдосконалили апарат і розширили його функції. Autoblow AI зробили на 50% більше тихим в порівнянні з попередником, але в той же час друге більш потужним. Крім того, новинка краще імітує ковзання і тертя, дозволяючи отримати відчуття, максимально наближені до тих, що чоловіки відчувають під час реального орального сексу.

Тут-то і знадобився штучний інтелект. З його допомогою винахідники проаналізували процес фелляции, на основі порнофільмів вивчили різні людські техніки орального сексу і навчили Autoblow AI відтворювати їх. Користувачам гаджета будуть доступні десять різних режимів роботи в залежності від зон стимуляції і швидкості рухів.

Як і у випадку з Autoblow 2, свій новий проект Брайан Слоун реалізує на майданчику Indiegogo. К 25 жовтня 2018 року на виробництво Autoblow AI зібрано понад $ 60 тис. Від більш ніж 400 осіб. Вартість гаджета складає $ 249, але ті, хто вирішить приєднатися до краудфандінгом, зможуть отримати Autoblow AI за $ 129.

Читайте також  Сильна жінка: дружина всиновила дитину чоловікової кoхaнкu та врятувала її щастя

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело