Швидка їхала 20 хвилин: в кафе помер 17-річний хлопець

В одному з одеських кафе на очах у персоналу помер відвідувач – хлопцю 17 років раптово стало зле, його не змогли врятувати. До того ж швидка на місце виклику їхала 20 хвилин.

Швидка їхала 20 хвилин: в Одесі в кафе помер 17-річний хлопець

Смертельний інцидент трапився 17 жовтня в закладі “Чердакъ” на проспекті Шевченка в Приморському районі міста. Про це повідомляють із посиланням на слова і знімки очевидців місцеві Telegram-канали (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Зазначається, що хлопець відпочивав за столиком кафе разом із сім’єю. Як кажуть свідки, у якийсь момент у нього почалося тремтіння в кінцівках і рясне слиновиділення. Потім він знепритомнів і замертво впав.

“Поки бігали за адміністратором і намагалися викликати швидку, пульс перестав прощупуватися на руках. Переклали його на підлогу і почали робити непрямий масаж серця. У швидку додзвонилися разу з четвертого, бригада їхала близько 20 хвилин”, – пишуть у мережі.

Підкреслюється, що до приїзду медиків допомогти хлопцю намагалися його знайомі й співробітники кафе.

Пізніше до закладу прибуло дві бригади швидкої допомоги. Лікарі близько 45 хвилин намагалися врятувати хлопця, але їхні зусилля виявилися марними.

За словами очевидців, неповнолітній юнак не вживав спиртних напоїв. За деякими даними, він нібито “мав проблеми з тиском” і захворюванням щитовидної залози.

Читайте також  “Нова прoтипoжежна сигнaлізaція була навмисно відключена”: з’явилися нові подробиці жaхливoї пожeжі в Одесі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело