Двоє українців влаштували дискотеку в Польщі просто посеред дороги

Двоє чоловіків, будучи напідпитку, намагались відремонтувати зламану машину посеред однієї з вулиць у Легниці: увімкнули гучну фонову музику і взялися до роботи.

Але тим самим вони привернули увагу мешканців. Незвичайні сцени відбувалися в Легниці. На одній з вулиць двоє повністю п’яних чоловіків намагалися завести автівку, яка “заглохла” посеред дороги. Можливо, ніхто б не звернув на них особливої ​​уваги, якби не той факт, що вони включили музику, яку чули всі мешканці в радіусі кількох сотень метрів.

Занепокоєні мешканці повідомили чергового, що з машин, що стоять на дорозі, лунає гучна музика. Через пізню годину на місце були направлені офіцери, які одразу помітили, що транспортний засіб перекриває проїзд, а двоє чоловіків стоять біля нього.

Під час розмови правоохоронці відчули сильний запах алкоголю від збентежених водіїв. Алкотестер показав майже 2,7 проміле у 32-річного українця та 1,7 проміле у його колеги — 26-річного безвідповідального водія.

Як виявилось, авто раптово “заглохло”, тож водій покликав свого колегу, і вже вдвох вони спробували якось зремонтувати авто, щоб припаркувати його на стоянці. Але “ремонтні роботи” переросли у незаплановану вечірку.

Чоловіки почули звинувачування у керуванні автомобілем у нетверезому стані, що карається позбавленням волі на строк до 2 років, великим штрафом та забороною керування автомобілем.

Читайте також  В Україні планують запустити автоматичне нарахування пенсій

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело