“Голим” – штраф: поліція відкрила масове “полювання” на українців без масок

“Голим” – штраф: поліція відкрила масове “полювання” на українців без масок

Національна поліція стала частіше штрафувати українців за безмасочний режим

На офіційній сторінці Міністерства охорони здоров’я України в соціальній мережі Facebook з’явилася інформація про впевнену роботу Національної поліції протягом останніх двох тижнів.
МОЗ повідомило, що за 14 днів вдалося скласти понад 12 тисяч постанов через відсутність захисних масок. Але ж Україна зараз знаходиться на “жовтому” рівні епідемічної ситуації, і може переступити цю лінію в гіршу сторону через високі показники.

“Складено 1 137 адміністративних протоколів за порушення правил карантину та 12 436 постанов про перебування осіб у громадських місцях без захисних масок. За порушення карантинних правил передбачена відповідальність у вигляді штрафу. З часу початку карантину поліцейські винесли 368 655 постанов через перебування у громадських закладів осіб без засобів індивідуального захисту”, – йдеться у публікації.
Після цього МОЗ вказало конкретні цифри – найбільша кількість постанов стосувалися працівників різних установ і підприємств.

“Це про ті маски, що захищають від пилу?”, “Браво, сподіваюся не переробилися від такого важкого завдання”, “Хоч чимось скарбницю поповнять”, – пишуть користувачі в коментарях.

Читайте також  У київському Гідропарку поліція перекрила спортмайданчик: люди влаштували скандал

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело