Батько – військовий воює під Лиманом: дружина та діти загинули від ракетного обстрілу

29 вересня росіяни завдали чергового терористичного удару по Дніпру. Він забрав життя цілої родини: бабусі, матері та двох дітей. Батько родини – українських захисник, який боронить нас на Донеччині. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатова, передає, 24 канал.

Філатов зазначив, що ще на початку війни мати Наталя з 12-річною донькою Василісою та 8-річним сином Іваном переїхали до бабусі Алли в інший район Дніпра. Батько та глава родини у цей час пішов на фронт, аби захистити їх від ворога. Однак ворожа ракета дістала їх за десятки кілометрів від передової.

“Сьогодні до їхнього будинку прилетіла російська ракета. Вирва, яку ви все бачили на фотографіях приблизно 8 на 10 метрів. Люди буквально випарувалися. Ні. Я буду відвертим до кінця. Дехто не просто випарувався. Їх знайшли у сусідів на дахах, на сусідніх вулицях”, – говорить мер Дніпра.

“А за підсумком приїхав батько. Він служить у ЗСУ. Під Лиманом. Можна я далі не продовжуватиму? Я бачив усе на власні очі. Я хочу лише одного. Щоб ті, тварюки, яких наші оточують під Лиманом, відповіли за все сповна”, – підкреслив очільник Дніпра.

Редакці висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих.

Читайте також  Місце основного удару російських сил вже визначено - полковник ЗСУ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело