Він не говорить. Він спілкується очима,- розповіла колишня дружина про стан Міхаеля Шумахера

Колишня дружина ексглави команди «Рено» Флавіо Бріаторе і телеведуча Елізабетта Грегорачі розповіла про стан семиразового чемпіона світу з автогонок у класі Формула-1 Міхаеля Шумахера. Грегорачі зазначила, що до Шумахеру пускають лише найближчих людей.

«Він не розмовляє, спілкується тільки очима. До нього пускають лише трьох людей, тільки вони можуть побачити Шумахера. Я знаю, про що говорю. Вони переїхали до Іспанії, його дружина перетворила будинок в госпіталь. Машина, яка управляється рухом очей, – його єдиний спосіб спілкування. Тільки так можна зрозуміти, чи в свідомості Міхаель», – наводить слова Грегорачі Еurosport.

Міхаель Шумахер отримав важку травму голови після невдалого падіння на гірських лижах в грудні 2013 року. Його відразу ввели в медикаментозну кому, в якій він провів шість місяців. Різні джерела повідомляли, що Шумахер знаходиться в свідомості і проходить реабілітацію вдома. Він не з’являвся на публіці після інциденту.

40-річна Грегорачі і 70-річний Бріаторе одружилися в 2008 році і розлучилися в 2017 році. Водієм їх весільного кортежу в Римі був дворазовий чемпіон Формули-1 Фернандо Алонсо.

«Звичайно, мені не вистачає Міхаеля. Я сумую за ним кожен день. Але звичайно, насправді ми всі сумуємо: діти, сім’я, батько, всі його близькі. Нам всім не вистачає Міхаеля, але насправді він тут, з нами. Він став іншим, але він тут, і це надає нам сил.

Ми разом. Ми живемо разом у будинку, проводимо терапію. Ми робимо все можливе, щоб Міхаелю стало краще, щоб йому було комфортно, щоб він просто відчував, що його сім’я поруч. І я буду робити все необхідне, незважаючи ні на що. Ми всі будемо”, — сказала Корінна.

Читайте також  Як виглядає щаслива сім'я зірки "Шахтаря"

Також дружина гонщика зазначила, що їхня сім’я намагається триматися разом, як того хотів Міхаель. За її словами, раніше всіх їх захищав її чоловік, а тепер їм доводиться захищати його.

Раніше ексдружина успішного в минулому менеджера Формули-1 Флавіо Бріаторе Елізабетта Грегорачі розповіла, що Шумахер не може говорити, а спілкується лише очима.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело