Скандальне звільнення провідниці через зйомки порно у поїзді

Дівчина “карала” безквиткових пасажирів – викладала порнографічні ролики за їхньою участю в Мережу.

In Bussen, Bahnen und Zügen in NRW sowie auf Gleisen wie am Kölner Hauptbahnhof herrscht wegen der Coronakrise derzeit Maskenpflicht und Reisende erscheinen nur noch maskiert. Köln, 27.04.2020 *** Due to the corona crisis, masks are currently mandatory in buses, trams and trains in NRW as well as on tracks such as Cologne Central Station, and passengers only appear masked Cologne, 27 04 2020 Foto:xC.xHardtx/xFuturexImage

У Німеччині провідницю великого залізничного концерну Deutsche Bahn звільнили за зйомки порнографії на робочому місці. Про це повідомляє Daily Mail.

Працівниця німецького залізничного концерну 33-річна Тереза ​​В. знімала інтимні ролики в приміській електричці. Там жінка працювала провідницею.

Повідомляється, що працівниця знімала ролики в порожніх вагонах поїзда в нічний час і публікувала їх у Мережі. Для постановок вона використовувала свою службову форму.

Роботодавці Терези В. запевняють, що нічого не знали про дії провідниці і “рішучим чином засуджують їх”.

Також повідомляється, що провідниця нібито є падчеркою місцевого політика з Християнсько-демократичного союзу Ральфа Вуншинські, який займає пост бургомістра громади Тойченталь (Саксонія-Ангальт). Дії доньки можуть позбавити політика посади.

Читайте також  Новий Трудовий кодекс в Україні: які зміни він принесе працівнику і працедавцю?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело