Ці фото облетіли весь світ: У Нігерії батьки покинули на смерть малюка, якого вважали відьмаком (фото, відео)

Хеппі-ендом звершилася історія порятунку виснаженого малюка на ім’я Хоуп (від hope – надія) з Нігерії – фото знесиленого та моторошно худого малюка облетіли світові ЗМІ.

Батьки покинули хлопчика Хоупа на вірну смерть, думаючи, що він – відьмак. Малюка минулого року знайшли волонтери. Тіло 2-річного малюка кишіло глистами і виглядало наче скелет, обтягнутий шкірою. Він був абсолютно виснажений.

Врятувала малюка жінка волонтер Анна Рінгрен Ловен. Фото моменту, на якому вона поїть водою спраглого та голодного хлопчика, опублікували топові міжнародні ЗМІ.

Повністю дезорієнтованого малюка тоді загорнули у ковдру та відвезли до найближчої клініки на лікування, пише Daily Mail.

За рік інтенсивної терапії, переливання крові та ретельного догляду малюка просто не впізнати. Тепер він добре почувається, весело танцює та навіть пішов вчитися до школи.

Анна Рінгрен Ловен із своїм чоловіком працюють у дитячому центрі в Нігерії і рятують сотні дитячих життів. За два дні після того, як вона опублікувала фото із виснаженим Хоупом та попросила про допомогу, їй вдалося зібрати мільйон доларів пожертв з усього світу.

Читайте також  В Івано-Франківську попри намагання лiкарiв, пoмeрла бабуся, яка впала разом із балконом

Шукайте деталі в групі Facebook


За матеріалами: