Пілот літака займався сексом із пасажиркою на очах у інших

Як повідомляє Daily Mail, пілота літака, котрий виконував рейс Лондон-Сідней можуть звільнити за секс із пасажиркою на очах у інших пасажирів.

Підійшовши до пілота молода дівчина сіла йому на коліна, а потім вони продовжили свої втіхи відкинувши спинку крісла. Пасажири декілька разів робили зауваження цій парочці та нічого не допомагало. Але згодом вони перенесли місце для своїх любовних втіх до економ-класу, стомившись від постійних зауважень. Супутниця пілота покинула літак у Сінгапурі, а він повернувся до салону першого класу і знаходився там до приземлення у Сіднеї.

Не відомо чи були ці двоє знайомі до того або ні. Як повідомляється, пілот був резервним на цьому рейсі, на ньому не було уніформи та все одно він знаходився при виконанні службових обов’язків.

На цей час представники авіакомпанії Qantas проводять власне розслідування інциденту. На пілота скоріш за все буде накладено штраф у розмірі його річної зарплати (240 тис. доларів) та не виключається можливість звільнення його з роботи.

Читайте також  Поcтріл в гoлову дійсно був. Але з розрядженого пicтолета. Це зняли на камеру, аби переконати людей, що Міша пoмер. Насправді його просто продали за великі гроші в США

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело