У школі під Херсоном батьки жорстоко побuли замдиректора просто під час батьківських зборів

Кричущий випадок: на Херсонщині прямо під час батьківських зборів перед початком навчального року побили заступника директора навчального закладу!

Справа була в селі Благодатному (Петровському), що входить до складу Чорнобаївської територіальної громади.

На зустрічі з батьками місцевого ліцею, що відбулася ввечері останнього дня літа, жінку побили так, що та від удару по голові втратила свідомість. І їй довелося викликати «швидку допомогу».

Здавалося б, про таке знущання над педагогом потрібно не те, що говорити — кричати. Але складається враження, що скандальну історію всіляко намагаються замовчувати.

У всякому разі, директор Благодатненського ліцею Галина Болокан в телефонній бесіді з автором цих рядків коментувати ситуацію відмовилася навідріз, заявивши «Це наша внутрішня справа».

Ось тільки правоохоронці з таким твердженням не згодні: напад на вчителя це вже не внутрішньошкільний конфлікт, а кримінальний злочин.

Виконуючий обов’язки начальника відділення Національної поліції в селищі Білозерка Іван Пастух підтвердив, що заяву заступника директора ліцею в поліції зареєстрували, а матеріали по факту нанесення легких тілесних ушкоджень (стаття 125 КК України) внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Встановлюються обставини злочину, ведеться опитування свідків», — поінформував Іван Пастух. Цікаво, а що думають про побої педагогів прямо в школі керівники Чорнобаївської територіальної громади? Чекаємо також листів від учасників скандальних зборів.

Читайте також  Знайшли у лісі: у Польщі жорстоко побили українця (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело