У Рівному блогерка роздяглася в тролейбусі на очах у пасажирів. Усі ахнули, пікантні фото

Кондукторка зробила дівчині зауваження, однак та на нього ніяк не відреагувала.

У Рівному інстаблогерка Катя Маямі роздяглася в тролейбусі. На перформанс бурхливо відреагували користувачі Мережі, а також кондукторка громадського транспорту.

Скандальне відео 24-річна блогерка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

На ролику видно, як дівчина разом зі своєю операторкою їде в тролейбусі. Примітно, що крім неї в транспорті є й інші пасажири. У якийсь момент операторка, яка знімала ролик, запитала у неї: “Слабо в траліке роздягнутися?”. Після чого дівчина зняла з себе одяг і залишилася у самому купальнику.

Дефіле перервала кондукторка, яка зажадала, щоб дівчина вдягла маску, оскільки в громадському транспорті вона їхала без засобів індивідуального захисту.

Користувачі соцмережі неоднозначно поставилися до перфомансу блогерки. Одні кажуть, що відео вийшло дуже кумедним, інші про нього відгукуються вельми критично.

Це чиста неповага.
Маячня. Вже не знають, що придумати.
Дуже шкода, що у нас зараз така молодь.

Цього дня брали участь у зніманнях проморолика, тому були в купальниках. Ухвалили спонтанне рішення зняти вірусне відео з роздяганням в тролейбусі. Очікували на цей перфоманс бурхливу реакцію бабусь. Але тут налетіла кондукторка, тому ми так і не дочекалися реакції бабусь”,— розповіла нам блогерка Катя Маямі.

Вже після “дефіле” кондукторка викликала поліцію, каже Катя. Втім, правоохоронців дівчата так і не дочекалися. Відсутність маски ж вона пояснює “порушенням своїх прав”.

“В кінці кондукторка викликала поліцію і ми покинули тролейбус, щоб не красти час співробітників поліції. Маску не ношу, бо це порушує права і свободу”, — додала блогерка.

Читайте також  І як тепер говоритимемо? Порошенко зробив гучну заяву про “європейський” роумінг. Ви маєте це знати

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело