У Києві жорстоко вбили жінку

У Києві в п’ятницю, 27 серпня, у квартирі житлового будинку, розташованого на проспекті Правди, 4 А, виявили розчленоване тіло жінки. За попередньою інформацією, особу загиблої встановлено.

Особу загиблої встановлено

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. Повідомлення до поліції надійшло від киянина, який знайшов частини тіла в житлі свого родича.

“Нібито загинула дружина підозрюваного в убивстві – Олена. Спочатку чоловік, який знайшов її частини тіла в квартирі свого 35-річного родича (брата дружини. – Ред.), виявив у морозильнику її ногу. Там же виявилися й інші сміттєві пакети, в яких були частини тіла. Сам заявник – військовослужбовець”, – зазначив наш співрозмовник.

У пресслужбі столичної поліції уточнили, що встановлюють всі обставини події.

“Сьогодні близько 11:40 до столичної поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що у квартирі свого родича на проспекті Правди він виявив розчленоване тіло жінки. Встановлюються обставини злочину і особа жінки, фрагменти тіла якої було знайдено”, – розповіли в поліції.

Повідомлення про інцидент зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, в Києві в п’ятницю, 27 серпня, з вікна квартири на 12-му поверсі житлового будинку, розташованого на вулиці Академіка Заболотного, випав чоловік. Від отриманих травм він помер на місці.

Читайте також  У Європі жорстоко вбили учасницю “Україна має талант”( знайшли у Рейні)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело