В Індії чоловік зґвалтував 86-річну пенсіонерку. Ґвалтівнику просять присудити смертну кару

У столиці Індії — Нью-Делі — 37-річний сантехнік зґвалтував 86-річну жінку. Тепер чоловіку просять присудити смертну кару. Це лише один із десятків тисяч випадків насилля над жінками та дівчатами, які фіксують у країні.
Як розповіла BBC очільниця Комісії у справах жінок Нью-Делі Сваті Маліваї, інцидент стався в понеділок, 8 вересня. Чоловік обманом заманив пенсіонерку на ферму, коли та чекала на молочника, і зґвалтував її.

«Вона плакала й благала його полишити її. Сказала чоловіку, що була для нього наче бабцею. Але той проігнорував її благання й безжально ґвалтував її, поки та намагалася чинити опір і захищатися», — розповіла Маліваї.

Чоловіка затримали місцеві жителі, почувши крики жінки. Вони передали його поліції, де того взяли під варту. Маліваї звернулася до Високого суду Нью-Делі з проханням присудити чоловіку найвище покарання — смертну кару.

«Її руки — всі у зморшках. Коли чуєш, що вона пережила, то впадаєш у шок. На її обличчі, по всьому тілу — синці… Вона потерпає від глибокої травми», — так Маліваї описує свою зустріч із 86-річною жінкою.

Читайте також  СБУ викрила розкрадання бюджетних коштів, призначених для допомоги постраждалим від повені

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело