“Я мама трьох синів: Катя Осадча народила хлопчика

Здійснилася радісна подія, яку так довго всі чекали – Катя Осадча та Юрій Горбунов знову стали батьками.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська ведуча опублікувала нове фото. У кадрі зірка зобразила крихітну ручку новонародженого, одягненого в боді з довгими рукавами в горошок, і свою руку, що тримає дитину.

“Привіт, наш новий Всесвіт! Я мама трьох синів. (Юрій Горбунов), дякую тобі за те, що кожну хвилину був поруч, в нас виходять гарні хлопці”, – зазначила в публікації щаслива багатодітна матуся.

Юрій Горбунов та Катя Осадча стали батьками ще одного хлопчика. Дитина стала другою спільною зоряної пари – незмінна ведуча програми “Світське життя” і успішний шоумен виховують ще 4-річного Івана. Також у артистки є дорослий син від першого шлюбу.

“Любов моя!!” – відреагував на публікацію дружини Юрій Горбунов. Свої вітання залишили такі знаменитості, як Маша Єфросиніна, Даша Астаф’єва, Джамала, Леся Нікітюк, Лілія Ребрик та багато інших.

“Як? Вже!? Тільки позавчора стрибала! Збожеволіти!!! Ура!”, “Народився ж в таке свято”, “Анголятко, вітаю вас”, “Хай росте здоровенький”, – пишуть фоловери.

Читайте також  “Палицею по голові.” Син до смері забив літню матір. Нічого святого

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело