Секс-скандал в Карпенка-Карого: актриса розповіла, як Талашко змушував її роздягатися догола

Анастасія Вергелес поділилася своєю історією.

Секс-скандал навколо українського актора Володимира Талашко набирає все більших обертів.

Так, зірку “В бой идут одни старики” звинувачують колишні студентки, абітурієнтки і відомі актриси в сексуальних домаганнях. Зокрема, жертвою харассмента була відома українська журналістка і телеведуча Яніна Соколова .

Своєю історією також поділилася актриса Анастасія Вергелес . Вона розповіла на сторінці в Facebook, що студенткою вчилася в майстерні зірки. Настя згадала, що закінчила другий і останній курс з двійками, оскільки, “завзято відмовляла на його різні” провокації “. Так, Талашко нібито також запрошував її додому щоб” порепетировать “, змушував її роздягатися.

“1 раз він все ж це зробив перед усім курсом, він 3 години мене різними педагогічними Мутко провокував щоб я роздяглася. Зараз це все смішно і сумно, але тоді я не розуміла що відбувається абсолютно. У мене з’являлися думки, що, можливо, я дійсно не заслуговую вчитися в такому крутому ВНЗ, у такого відомого майстра, я якась закомплексована, тому що не можу просто так роздягнутися і зробити етюд оголеною? і чому мені складно поїхати до нього додому і зробити все, що він хоче, щоб отримати роль? І мене запевняли, що це така методологія навчання в творчому ВНЗ “, – приголомшила Настя.

Про таку “методології навчання Вергелес розповідала своєму батькові. Чоловік поспілкувався зі знаменитим викладачем. Тому, щоб дочка все ж отримала роль, йому Талашко запропонував зробити сцену в майстерні.

“І ще запропонував піти послухати студенток, де вони будуть” махати цицьками “. Батько сцену зробив, роль я отримала, під час роботи над якою я майже кожен день ридала, отримувала психологічну і моральну тисняву, гноблення, невпевненість в собі і так далі. ось ці роздягання і просто якийсь треш, про який я вже не сильно пам’ятаю, тоді на курсі ходили чутки, що Талашко запрошує інших дівчат до себе додому, знімає хрестик, коли до них починає приставати і так далі … “- додала актриса.

Читайте також  З 6 квітня! Нові правила карантину для українців. Без документів не виходьте з дому! Жорсткі обмеження

Анастасія додала, що разом з одногрупницями пішла в деканат, щоб написати заяву, щоб викладача в майстерні замінили. Дівчата розповіли про харассмент з боку Талашко, втім, це не дало ніякого результату.

“Ми розповіли про все, написали заяву і нам пояснили, що ми не перші і не останні, що ця заява нікуди не дійде, тому що у нього є” дах “і що нам треба буде або змиритися, або шукати інші рішення, але Володимир Талашко залишиться нашим майстром “, – згадала вона.

Після цього Настя перепоступіла на інший курс до Тараса Денисенка. Актриса сподівається, що історії про домаганнях Володимира Талашко почують і він відповість “за свою хвору реальність”.

Нагадаємо, днями 75-річного актора Володимира Талашко студентки університету імені Карпенка-Карого звинуватили в сексуальних домаганнях. За словами дівчат, зірка кіно запрошував їх до себе додому, пропонував випити, а потім “фотографував голими, заводив в спальню і схиляв до інтиму”.

Сам же Володимир Талашко публічної заяви поки не робив, однак в коментарі ТСН по телефону все заперечував. “Я не знаю, звідки ростуть ноги, але нічого подібного не було”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело