Українців попередили: 21 — 22 серпня трапиться щось страшне

Українців попередили: 21 — 22 серпня трапиться щось страшне

Магнітні бурі у серпні 2021 — дати потужних ударів.

Уже 2 місяці вчені заявляють про те, що активність сонця зростає.

Вже з травня 2021 року прилади почали фіксувати потужні спалахи на Сонці, які заздалегідь ніхто з учених не зміг передбачити. Так вийшло тому, що спалахи відбувалися на тій стороні Сонця, яка протилежна Землі.

Однак це можна сприймати просто як щасливий збіг. Підвищена активність Сонця незмінно призводить до збільшення викидів сонячної енергії в космос, що призводить до виникнення сонячних вітрів, що поглинаються геомагнітних полем Землі. В результаті на Землі починаються магнітні бурі різного ступеня інтенсивності.

Серпень стане для метеозалежних людей справжнісіньким випробуванням. Оскільки в цьому місяці очікується 6 періодів магнітних бур від слабких коливань до потужної магнітної бурі, здатної призвести до перешкод в роботі електронних приладів.

2 і 3 серпня можуть спостерігатися слабкі коливання, які по суті не будуть справжньою магнітною бурею, але можуть викликати погіршення стану здоров’я у людей з метеоневрозом.

10 серпня очікується середня магнітна буря, яка викличе проблеми зі здоров’ям у тих людей, у кого є хронічні захворювання серцево-судинної, нервової, дихальної та опорно-рухової систем.

13 і 14 серпня будуть обурення геомагнітного поля Землі, які будуть то посилюватися, то слабшати. Дуже сильного впливу на здоров’я метеозалежних людей вони не зроблять, але здатні будуть викликати слабкі головні болі і незначні зміни артеріального тиску.

З 16 по 20 серпня очікується чотириденна магнітна буря на рівні 5 балів. Це буде дуже несприятливий період для тих людей, які страждають метеозалежність. Всі чотири дні стан здоров’я у цих людей буде залишати бажати кращого. Рекомендується готуватися до бурі заздалегідь, закупити необхідні лікарські препарати і розпланувати свою роботу так, щоб ви могли з нею впоратися без особливого погіршення стану здоров’я.

Читайте також  Дуже сильні магнітні бурі у лютому: українцям доведеться несолодко, всі дати

21 і 22 серпня очікується дуже сильна магнітна буря, яка буде здатна вплинути навіть на роботу електроприладів, радіо і стільникового зв’язку. Цю магнітну бурю можуть відчути навіть практично здорові люди, які не страждають метеозалежністю. Попередній прогноз говорить про магнітної бурі середнього ступеня інтенсивності 29 серпня. Однак з точністю сказати про її потужності і тривалості поки не представляється можливим.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело