Ведучий “Холостячки“ розповів правду про розлучення Мішиної та Еллерта

Популярний український телеведучий, який вів шоу “Холостячка”, Григорій Решетник розповів, чому насправді Ксенія Мішина та Олександр Еллерт не змогли побудувати відносини і змушені були розлучитися.

Ведучий реаліті “Холостячка” Григорій Решетник продовжує сподіватися, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт через деякий час, коли емоції вляжуться, все одно будуть разом.

“Я не бачився з Сашком і Ксюшею після того, як з’явилася інформація про їх розставання. Мені здається, вони дуже емоційні. Їм би стати більш стриманими”, – прокоментував основну причину розставання пари телеведучий.

Григорій Решетник додав, що пара, яка утворилася завдяки шоу “Холостячка”, знову возз’єднається. Але навіть якщо цього не станеться, телеведучий вважає, що Ксенія Мішина і Аллександр Еллерт збережуть хороші спогади один про одного і про той час, який вони провели разом.

“До сих пір сподіваюся, що Саша і Ксюша помиряться. Але якщо навіть і розлучилися назавжди, що ж – таке життя. Думаю, у них все одно залишаться прекрасні спогади один про одного і про час, проведений разом”, – зізнався Григорій Решетник.

Поки Григорій Решетник сподівається на возз’єднання пари, сама Ксенія Мішина забуває Олександра Еллерта в обіймах іншого чоловіка. Актриса почала часто з’являтися на публіці в компанії давнього партнера з танцювального шоу.

Читайте також  «Ми більше не пара», – Ксенія Мішина розійшлася з Олександром Еллертом

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело