Співачка МакSим знаходиться в критичному стані через сепсис

За словами подруги співачки МакSим, стан артистки помітно погіршився. У неї спостерігається сепсис і лікарі борються за її життя. Зірка як і раніше знаходиться в штучній комі.

Щодня в ЗМІ повідомляють про стан здоров’я відомої російської співачки, яка лежить в клініці через наслідки коронавірусу. Після повідомлень представника співачки про те, що артистці стало краще, пресі дала коментар подруга МакSим. Вона розповіла, що виконавиці знову стало гірше.

“Марина (Марина Абросимова – справжнє ім’я МакSим) знову в критичному стані. Вона зараз знаходиться в медикаментозному сні, підключена до ШВЛ і ЕКМО. Лікарі зробили Марині свіже КТ і аналіз крові, обстеження показало, що в її легенях сильний гнійно-запальний процес. Судячи з усього, почався сепсис”, – зазначила в інтерв’ю подруга співачки.

Офіційні представники МакSим поки не давали коментарів на ці повідомлення.

Успішна артистка була госпіталізована 12 червня після концерту на честь Дня Росії в Казані. Попри високу температуру, було прийнято рішення не скасовувати виступу, а після з’ясувалося, що у зірки на 40% уражені легені. Незабаром лікарі були змушені ввести МакSим в штучну кому і підключити до апарату штучного вентилювання легенів. Подейкують, що на сьогоднішній час її легені вражені запаленням на 80%.

Читайте також  Настя Каменських та Потап стали батьками: співачка опублікувала перше фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело