У військових велика зарплата? Так ідіть і заробіть там же!

У військових велика зарплата? Так ідіть і заробіть там же!

У нашій країні заведено так, щоб людина не зробила хорошого, все не так. Футболіст Зінченко оплатив пластичного хірурга для діток з патологією, фу, у нас свої є хірурги, краще б витратні матеріали купив і взагалі він грав в росклубі, не патріот він, заплювали. Так, грав в Росії, дурень був, молодий зовсім, в 18 років хто не помилявся? Чи не виправдовую, від слова зовсім. Зараз допомагає українським дітям і грає за збірну України, від росгромадянства відмовився.

Ну навіщо запльовувати?? Українські футболісти грають за кращі світові клуби, це погано?? Підніміть руку, кого ще не гнобили за роки війни?? Ну хіба що тих, хто сам паскудить кожен день. Чи не говориш українською, не патріот, що не змінив аватарку на жовто-блакитну, чи не патріот, що не підтримуєш ПА, теж не патріот і т д.

Так що ж таке, прям компартія. Хто більше всіх кричить про патріотизм, Ви самі коли в госпіталях були? Як не прийду, коридори порожні, відвідувачів немає. Передачу на фронт збираємо з таким трудом, що соромно перед воїнами. А скільки коментів, а навіщо їм квадрокоптера, а навіщо продукти, а що вони самі не можуть купити, зарплата ж велика.

Угу, йдіть і заробіть там же! Під обстрілом, кулями і мінами. Ось заходжу до таких коментаторів, а там задоволені обличчя в вишиванках, все на мові, але допомогти фронту або пораненому, неееет, то нехай самі собі допомагають.

Постійно пишу про те, що вистачить гадити один на одного, скільки ж можна?? Робить добру справу людина і Слава Богу! Країна порад і експертів, давайте покажіть як треба, зробіть краще! Кожен день отримую зауваження і поради, все не так і не так роблю. Триндець, вибачте, все можуть. Зробіть, покажіть приклад!

Читайте також  “Можливо, я помилявся”: Зеленський несподівано подякував Верховній Раді (відео)

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело