Українцям почали повертати затримані зарплати: скільки “трудяг” потрапили до категорії щасливчиків

Українцям почали повертати затримані зарплати: скільки “трудяг” потрапили до категорії щасливчиків

Українцям виплатили заборгованості по зарплаті на суму 13,3 млн грн

Менше ніж за тиждень органи Державної виконавчої служби стягнули на користь 977 працівників 13,3 млн грн заборгованості із виплати заробітної плати.
Про це повідомили на фейсбук-сторінці Міністерства юстиції України.
Так, стало відомо, що органи Державної виконавчої служби упродовж 14-20 червня стягнули 3,3 млн грн заборгованості заробітної плати. Варто зазначити, що найбільше, а саме 1,7 млн грн – стягнуто органами Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України у Луганській області з Районного комунального підприємства «Старобільськвода» на користь 315 працівників.

Ще 1,5 млн грн стягнуто з «Підприємства комунальної власності» Енергодарської міської ради. Завдяки органам Державної виконавчої служби у Запорізькій області зарплату отримали 75 працівників. Борг погашено за рахунок коштів, отриманих від реалізації майна боржника.
Органи Державної виконавчої служби в Київській області стягнули з Шляхового ремонтно-будівельного управління ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України» 1,4 млн грн на користь 53 працівників. Борг стягнуто з рахунків боржника.
Варто зазначити, що з початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 313,7 млн грн та повністю погасили заборгованість 22 707 працівникам.

Читайте також  Новий курс долара довів українців до істерики: банки та обмінки приголомшили цифрами

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело