Названо основні симптоми зараження індійським штамом коронавіруса Дельта

Коронавірус Дельта виявлений в Україні. Українцям розповіли, за якими ознаками можна зрозуміти, що відбулося зараження індійським штамом COVID-19.

Симптоми зараження коронавірусом Дельта відрізняються від уже відомих ознак COVID-19. Після закінчення інкубаційного періоду у хворого підвищується температура тіла і з’являються ознаки, схожі на симптоми гострого отруєння.

За словами українських лікарів, індійський штам коронавіруса відрізняється високим ступенем поширення, він дуже швидко передається від людини до людини в колективах і сім’ях. Для захисту від коронавіруса Дельта рекомендують ставити дві дози вакцини, оскільки одне щеплення точно не захистить від зараження.

Українцям, які раніше перехворіли на COVID-19 і мають антитіла до даної інфекції, мають більше шансів уникнути зараження. Люди, які не хворіли на коронавірусу, повинні бути максимально обережними.

При перших ознаках отруєння медики рекомендують пройти ПЛР-тестування і піти на самоізоляцію. Якщо тест покаже позитивний результат, то в найближчий місяць людині необхідно уникати фізичних навантажень і відмовитися від занять спортом.

У зв’язку з виявленням в Україні коронавіруса Дельта, влада впроваджує жорсткі обмеження. Для в’їзду на територію країни знадобиться негативний ПЛР-тест.

Експрес-тестування необхідно буде пройти при перетині кордону всім громадянам, що прямують в Україну з Індії, Великобританії, Росії та Португалії.

Читайте також  Спалах коронавірусу в Італії: понад 130 інфікованих, на Сицилії на карантин закрили судно з мігрантам

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело