Вацко розповів правду про “конфлікт” у збірній України після матчу з Нідерландами

Відомий український спортивний журналіст Віктор Вацко в різких тонах спростував інформацію від головного редактора журналу “Футбол” Артема Франкова про конфлікт у збірній України. На думку коментатора телеканалу “Футбол”, ніякого конфлікту і ніякої напруги в роздягальні команди немає.

Вацко не розуміє, для чого напередодні найважливіших поєдинків турніру окремим особистостям публікувати відверту брехню.

“На*єра нагнітати, щось з чогось висмоктуючи? Якби це мало під собою хоч трохи правди. Але це абсолютний п*здьошь! З такими “друзями” і ворогів не треба”, – написав Вацко у себе в Instagram

Журналіст закцентував увагу на тому, що всі українці повинні зараз бути з командою. Не заважати їй і не шкодити. Всіляко підтримувати.

“А час для аналізу, висновків, критики настане пізніше – за фактом глобального результату! Ми вже пройшли історію поразки 0:4 в стартовому матчі, після якої дійшли до чвертьфіналу чемпіонату світу! Тому зараз – тільки спокій і тільки підтримка”, – підсумував Вацко.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Франков заявив, що гравці національної команди України Андрій Ярмоленко і Марлос нібито посварилися між собою під час гри Євро-2020 із Нідерландами. Півзахисник “Вест Гема” “висловив претензії” українському бразильцеві через його дії на полі.

Пізніше захисник “жовто-синіх” Ілля Забарний заявив, що конфлікту у збірній України не було.

Читайте також  Світоліна допомогла Україні розгромити австралійок

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело